FRAKT & LEVERANS

 

Fria Byten & Returer

Alltid fri returfrakt(inom Sverige) när du har handlat varan till ordinarie pris. Du använder den förtryckta returfraktsedeln vi skickar med i ditt paket. Vid köp på REA alt. med rabattkod står du som kund för eventuell retur eller byte.

 

 1-3 dagars leveranstid

När du har gjort din beställning skickar vi en orderbekräftelse till den e-post adress du angav vid beställningen. Beställer du före kl.12 på en vardag, postar vi ditt paket redan samma dag. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar, men normalt sett skall ditt paket vara levererad till ditt närmaste uthämtningsställe redan nästkommande vardag. 

 

 Utlämningsställe

Vi skickar alla våra paket med DHL. Paketet levereras alltid till närmaste utlämningsställe. Under leveransens gång kan du spåra paketet på www.dhl.se med det kollinummer som finns med i leveransmailet från oss. Så snart paketet anlänt till ditt utlämningsställe, skickas en SMS-avisering till dig.

 

 

 Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du hämtar ut det, anmäl detta direkt på utlämningsstället.

 

 Ej uthämtat paket

Alla paket måste hämtas ut. Har du ångrat ditt köp, behöver du fortfarande hämta ut paketet och göra en sedvanlig retur. Vi bjuder på returfrakten. För alla paket som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, returfrakt, förpackning och intern hantering.